За нас

Сайтът footballprognosis.com се попълва и поддържа от екип от специалисти в областта на футбола, футболната статистика и история.

Уважаеми читатели, в сайта ни всеки петък ще можете да видите прогнозите на екипа ни за първенствата на Англия/Премиършип и Чемпиъншип, Италия/Серия А и Серия Б, Испания/Примера, Германия/Бундеслига, България/А група, Норвегия/Типелига и Франция/Лига 1 и Лига 2. За някои двубои от тези шампионати ще бъде дадена прогноза подкрепена с анализ, за да можем да се аргументираме. Ние предлагаме на Вашето внимание нашите предвиждания от 10 различни футболни лиги. Отделно сме предвидили прогнози за мачовете от Световни и Европейски първенства, както и Шампионска Лига, Лига Европа и някои от двубоите в турнирите за Купите на Англия, Италия, Испания, Германия и Франция. За всеки кръг от различните шампионати, независимо дали са през седмицата или уикендите, Вие ще можете на виждате напълно безплатно нашите прогнози, които ще бъдат обновявани след всеки кръг.

В секцията „Мач на деня“ ние ще предлагаме анализ и прогноза на една футболна среща всеки ден. Това е единствената платена секция в сайта ни – 1,20 лева. Имайте предвид, че екипът ни НЕ гарантира сигурни печалби и НЕ гарантира познаване на този избран от нас мач! Целта е, Вие да получите мнение, което Вие да прецените дали да използвате или не.

В секцията „ВИП прогнози за деня” ние всеки ден ще подбираме за Вас по три футболни срещи, които според нас е вероятно да излезнат и да Ви бъдем от полза.

Нашата цел е да бъдем полезни с предвижданията си за посетителите в сайта. Тук всеки любител на футболните прогнози ще има възможността постоянно да сравнява своите предвиждания с тези на нашите специалисти и сам да прецени кои от тях ще му бъдат полезни. Всеки сам ще може да види в кои шампионати екипът ни има най-добра познаваемост и как можем да бъдем от полза за Вас.

В нашия сайт можете да намерите любопитни резултати от футболната история – континентални първенства и идивидуални награди.

Нашият екип не насърчава залаганията в каквито и да са хазартни игри. Информацията предоставена от footballprognosis.com е единствено и само с информативен характер, като екипът ни не носи отговорност за евентуални загуби в различни залагания!

Последвайте ни

Партньори