ВИП прогнози за 28.11.2013

Рапид Виена – Тюн с ПРОГНОЗА – 1, (коеф. 1,90), резултат:   2:1  . Домакините са трети в класирането, като са загубили само един мач от началото на груповата фаза в Лига Европа и то при гостуването си на настоящия съперник. Австрийците играят много силно в атака, а пред собствена публика мотивацията им ще бъде голяма. Съставът на Тюн крета в средата на швейцарската лига, а представянето в Лига Европа не се различава особено много – 3 загуби и 1 победа в 4 изиграни мача. Очакваме по-добрият отбор да спечели.

Аз Алкмаар – Макаби Хайфа с ПРОГНОЗА – over 2,5, (коеф. 1,70), резултат:   2:0  . Дамакините са с единия крак в следващата фаза, а шансовете на гостите са само на теория и те се нуждаят само от победа. Холандците със сигурност ще играят нападателно пред своите привърженици, за да спечелят. До момента резултатите на състава на Аз Алкмаар са 4 under 2,5. Време е тази статистика да бъде нарушена. Като добавим и факта, че гостите от Израел са отбелязали 5 гола в двете си гостувания в груповата фаза до момента, то прогнозата за over 2,5 изглежда доста логична.

Анжи Махачкала – Шериф Тираспол с ПРОГНОЗА – X2, (коеф 1,85), резултат:   1:1  . В този мач предлагаме прогноза, която може да се стори доста странна на много хора, но тя си има своето обяснение. Въпреки второто място, което заемат в момента и седемте точки, които са спечелили, футболистите на Анжи са отбелязали скромните два гола. В руското първенство заемат последното място и разпродадоха най-добрите си играчи. Гостите газят наред в тяхното първенство и осъзнават много добре, че при една победа в този двубой, ще се превърнат във фаворит за второто място в групата. Съставът на Анжи гостува на Тотнъм в последната си среща, а този на Шериф ще приеме норвежкия Тромсьо. Когато погледнем и таблицата за временното класиране и кризата, в която се намират Анжи, ще установим, че шансовете на молдовците за успех в този мач не са толкова малки, колкото ги предвиждат букмейкърите.

Коефициентите са от “бет365″Последвайте ни

Партньори