ВИП прогнози за 28.01.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Спарта Ротердам – Твенте с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.60

Спарта е в средата на таблицата, а това е нещо нетипично. Много трудно това място ше бъде затвърдено. Няколко сериозни сблъсъка се задават, така че точно в тези кръгове ще продължи регресът в играта. Пораженията от ПСВ и Утрехт бяха голям удар. Твенте стои добре от завръщането си в Ередивизи, но в последните кръгове започна да се пропуква. Това не е особено добра новина за момчетата на Янс, които изнемогват с вкарването на голове. В следващите няколко мача те ще разгърнат най-силния си футбол и ще се изкачат още по-напред в таблицата. Твенте на няколко пъти през последната година имаше подобни периоди на пропадане, като в повечето случаи ги загърбваше подобаващо. Отново това ще е така и от тази си визита на Спарта ще измъкне точки.

 

Наполи – Специя с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ) @ 1.90

Специя хвърли една грандиозна сензация само преди броени седмици като спечели визитата си на същия опонент с 2:1. След като се озова в елита на страната, същият тим се превърна в непредсказуем. Той навлезе в топ серия през последните няколко седмици, като изненада най-вече Рома. Някак си тимът подобри играта си и във визитите, но това е нещо нетипично за него. Най-накрая той ще се завърне към обичайното си състояние, ще се провали в собствената половина и ще отпадне точно след като поднесе голямата сензация в предходния кръг. Наполи ще изиграе най-силния си мач през последния месец и ще се доближи до заключителния двубой.


Последвайте ни

Партньори