ВИП прогнози за 26.01.2021, Англия Премиършип [ОБНОВЕНА]

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Кристъл Палас – Уест Хям с ПРОГНОЗА 2 (+0.5АХ) @ 1.35, 2:3

Най-силната серия за Уест Хям от години насам. Просто „чуковете“ са като преобразени, записвайки 5 поредни триумфа във всички надпревари. Палас не е опонент, който да представлява някаква особена заплаха. Това, че букитата дават по-ниски коефициенти за крайна победа на Уест Хям и то при положение, че са гости в този лондонски сблъсък, загатва за предвижданата масова развръзка. Просто момчетата на Мойс са брилянтни в този си облик и не само, че ще разгърнат футбола си от последния месец, а и ще добавят нов триумф към актива си.

 

Уест Бром – Ман Сити с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.70, 0:5

Уест Бром изпада все по-често в отбрана от назначаването на Алардайс. Това въобще не му пречи да записва добри резултати и все още да се задържа в спора за оцеляване. Предпоследният в таблицата ще приеме играта изцяло в собствената половина и ще се надява единствено на това да сюрпризира първокласния си опонент с някое изпълнение от статично положение. Ман Сити започна да намира играта си, като натрупа сериозен брой победи на сметката си и даже за кратко оглави класирането. „Гражданите“ имат изоставане от два пункта спрямо Ман Юнайтед, но са и с мач по-малко, така че спечелят ли го, ще са отново на върха. Уест Бром ще играе изцяло в собствената половина и няма да преглътне разгром тук.

 

Саутхямптън – Арсенал с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.65, 1:3

Саутхямптън стои много добре по английските терени и разгръща все повече от възможностите си. Момчетата на Хаузенхютъл се наложиха набързо над Шрозбъри и Арсенал, за да се озоват на 1/8-финалите във ФА къп. Във всеки от тези двубои те разгърнаха супер игра в отбрана, като не допуснаха и един гол. Няколко дни по-късно отново насреща е Арсенал, като този път сблъсъкът ще е с различен характер. Въпреки това той ще прилича страшно много с изминалия. Саутхямптън ще е солиден и няма да остави почти никакви празни пространства за остриетата на Арсенал, така че просто няма да загуби мача.

 

Нюкасъл – Лийдс с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.45, 1:2

Нова потресаваща серия обхвана Нюкасъл. Провалите следват един след друг, а загърбването им не е ясно кога ще се случи. Просто за Нюкасъл вкарването на голове се превръща само по себе си в истинско предизвикателство. Само в един от последните си 8 мача успя да се разпише, а това е просто потресаващо. Някак си и отборът на Биелса, колкото и да е нетипично за него, се озова в такава позиция, макар неговата серия да не е толкова обхватна. Лийдс отново няма да е на обичайното си ниво пред гола, като тази прогноза за под 3.5 ще излезе.


Последвайте ни

Партньори