ВИП прогнози за 22.11.2020, Бундеслига

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

Кьолн – Унион с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.50, 1:2

Един от най-слабите тимове в лигата, който измъкна само три точки в досегашните кръгове, поглежда към увеличаването на точкови си актив. Това е по силите му, тъй като съперникът – Унион, не го превъзхожда с кой знае какво, макар да има с цели 8 точки повече. Даже и в сблъсъка си със страшилището Байерн Мюнхен Кьолн стоеше много добре на терена като едва отстъпи с 2:1, а в последно време станаха страшно малко на брой отборите, които да губят с толкова малка разлика от „баварците“. Много мащабна стана поредицата на Унион без загуба и това отвори пътя към утвърждаването в горната половина на таблицата. Просто в следващите няколко игрови уикенда Кьолн ще има редица приятни мигове и просто не само, че ще запази на моменти прекрасния си футбол, а и ще го подплати с подобаващи резултати.

 

Фрайбург – Майнц с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.70, 1:3

Вече два месеца провалите следват един след друг за Фрайбург. Не по-различно е и положението за гостите, които са в незавидно състояние. Само точка, спечелена от тях, за всичките кръгове до сега, така че напълно нормално е, че са твърдо на дъното на таблицата. Изоставането им от спасителния бряг не е особено голямо и това със сигурност е най-радващото за тях. Само една победа ги дели от намиращия се точно над зоната на изпадащите тим на Армения Билефелд. Най-накрая Майнц прекрати пропадането си, печелейки точка от Шалке, като тя дойде след 7 поредни поражения. Положението в редиците на тима е покъртително откъм резултати, но в общи линии в състава му има някои много добри футболисти, които ще излязат на преден план в този момент.


Последвайте ни

Партньори