ВИП прогнози за 22.10.2020, Лига Европа

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Рапид Виена – Арсенал с ПРОГНОЗА 2 @ 1.60, 1:2

„Артилеристите“ най-накрая бяха готови за футболно надиграване срещу превърналия се в местен хегемон през последните години тим на Манчестър Сити. Точно този опонент беше един от най-неудобните за лондончани, като срещу него те много, много рядко постигаха нещо. Неотдавна го съсякоха с 2:0 в полуфиналите от ФА Къп, а в сблъсък от последния кръг на първенството му бяха напълно равностойни, макар да отстъпиха с 1:0. Този Арсенал със сигурност ще продължи прогреса си, стига да задържи Артета начело. Рапид Виена няма да има никакъв отговор на това, което ще срещне в този първи кръг на груповите на „Лига Европа“ и ще бъде победен.

 

Лудогорец – Антверп с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.80, 1:2

Лудогорец продължава да бъде трудно предвидим. Отборът имаше своите възходи и падения само в изминалите няколко седмици от началото на сезона. Той продължава да разчита страшно много на един треньор, който постигна немалко на европейската сцена с отбора на Виктория Пилзен в лицето на Върба. Той демонстрира желанието си да го повтори и начело на „орлите“, но дотук някак си отборът по-скоро не убеждава с играта си. Страшно големият брой промени в неговите редици продължава да е на дневен ред, а в повечето случаи това води до големи несполуки. Антверп ще е без повече от половин дузина свои футболисти, така че ще е доволен и на точка от тази визита. Мачът ще е дефанзивен и головете ще са последното, което ще се види в него.

 

Тотнъм – Ласк Линц с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.60, 3:0

Англичаните опровергават всички писания по медиите в миговете след като Моу пое треньорския пост. Тогава се считаше, че те ще се превърнат в чувствително по-дефанзивен отбор, отколкото при Почетино. Коренно различно нещо се случи и само няколко седмици след като пое кормилото, Моуриньо изнесе Тотнъм още по-напред по терена. Подобно нещо продължава да се наблюдава и през този сезон, като головете са непрестанен спътник за сблъсъците на отбора. Ласк Линц е друг от любителите на подобен футбол и макар да няма място за сравнение с Тотнъм във всяко едно отношение, ще се изкуши и ще се отвори изцяло в тази визита, като головете ще завалят.


Последвайте ни

Партньори