ВИП прогнози за 21.01.2021, Испания Примера

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избран мач за деня с безплатна прогноза с коефициент около 2. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база!

 

Валенсия – Осасуна с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.70, 1:1

Валенсия е тимът с второто най-резултатно нападение и въпреки това не е така умел в играта си. Определено игровото превъзходство в мача с Осасуна ще е на негова страна и въпреки това ще има затруднения със записването на победата. Вкарването на голове срещу опоненти, които изпадат в сериозна отбрана и градят по няколко линии една зад друга, е трудност за домакините и в този случай това отново ще се потвърди. Въпреки, че със сигурност те имат по-силни футболисти от тези на Осасуна, на игралното поле това няма да е толкова отчетливо, като вкараните голове в мача също ще са много малко.

 

Ейбар – Атлетико Мадрид с ПРОГНОЗА 2 @ 1.70, 1:2

Атлетико Мадрид крачи уикенд след уикенд към титлата. Тези четири точки преднина спрямо Реал и седем спрямо Барселона внасят сериозен комфорт в редиците на „дюшекчиите“. Още по-хубавото за тях е, че същевременно имат с по два изиграни двубоя по-малко от всеки от изброените опоненти, така че спечелят ли ги, то ще имат двуцифрена точкова преднина. Страшно много се увеличи качеството в редиците на мадридчани, като те продължават да печелят подобни мачове на този, който следва. Отново това ще е така като просто няма да позволят да стъпят накриво в така важен миг.


Последвайте ни

Партньори