ВИП прогнози за 20.01.2021, Англия Премиършип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Ман Сити – Астън Вила с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.70, 2:0

Ман Сити размаза Кристъл Палас преди няколко дни. За пореден път много мачове се събират на сметката на „гражданите“ за кратко време, така че със сигурност няма да е изненадващо ако се стигне и до някоя друга изненада с тяхно участие. На няколко пъти момчетата на Гуардиола демонстрираха слабости в подобни серии, но през последния месец се доближават все повече до най-добрия си футбол. Миналата година те спечелиха ФА къп като на финала де наложиха с 2:1 точно над Вила. Няколко месеца по-късно „виляните“ са преобразени. Техният футбол е прекрасен и създава затруднения даже на най-силните в дивизивта. Отново те ще разгърнат добър футбол и ще затруднят Сити.

 

Фулъм – Ман Ю с ПРОГНОЗА 1 (+1.5АХ) @ 1.60, 1:2

Фулъм е във възход като допусна само едно поражение от декември насам. Отборът се пропука само срещу Ман Сити и Челси. По-важното за него е, че вече разгръща по-качествен футбол и е способен да поднася големи изненади. Робинсън получи червен картон в миналия мач и няма да е на разположение. Той не е сред най-ключовите за състава, така че със сигурност отсъствието му няма да е толкова съществено. Манчестър Юнайтед игра плахо в голямото дерби на Англия и въпреки това взе своето. Този мач с Фулъм въобще няма да е толкова лесен за спечелване, колкото се счита. Разгърне ли футбола си от последните няколко мача, ще е на прага на поднасянето на голяма сензация.


Последвайте ни

Партньори