ВИП прогнози за 19.10.2020

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Ботев Пловдив – Етър с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.90, 1:1

Изпадналият в много сериозни разногласия тим на Ботев Пловдив, който в последно време просто не може да разгърне най-добрия си футбол, продължава да е неубедителен. „Канарчетата“ имат много сериозни затруднения в нападението си, а само в рамките на последните няколко седмици те се разделиха с голяма част от топ футболистите си, което със сигурност ще е голям удар за тях. Етър Велико Търново, който също е в голямо падение още от началото на сезона, ще им се противопостави много умело. „Болярите“ играят добре като рядко допускат разгромни поражения. Срещу Ботев те ще оставят мача с малко голове.

 

Уест Бромич – Бърнли с ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.75, 0:0 върнат залог

„Дроздовете“ имат все повече футболисти в нападението си, които са способни да вкарват голове. През този сезон те се озоваха обратно на най-високото равнище на английския футбол. Рано те се сблъскаха с няколко от най-големите изпитания в страната, като имаха насреща много сериозни опоненти. В никакъв случай те не се посвениха и не погледнаха дефанзивно на всяко от въпросните предизвикателства. Уест Бромич просто е отбор, който обича да разгръща атакуващ футбол и да се надиграва с опонентите си. Бърнли играе все по-често в собствената половина, а с подобен футбол срещу Уест Бром, просто ще бъде надигран.


Последвайте ни

Партньори