ВИП прогнози за 12.01.2021, Англия Премиършип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Уулвс – Евертън с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.35, 1:2

Уулвс рядко допуска поражения в подобни сблъсъци с опоненти от своя калибър. Момчетата на Санто играят добър футбол, който в последния месец не им донесе най-добрите резултати. Този тим изостана страшно много от желанието си да погледне към завършване в челото на таблицата. Въпреки това той все още разполага с необходимото, за да разгърне своя футбол и да погледне в правилната посока. Евертън, който имаше не една или две травми в редиците си в последните игрови уикенди, се провали, а в този случай няма да е по-различно.

 

Бърнли – Ман Юнайтед с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.51, 0:1

Бърнли се справя все по-добре при играта си в собствената половина, като все по-малко от неговите опоненти намират как да го разгромят. Имайки няколко много сериозни опоненти и то в последователност по-рано през кампанията, отборът се пропука. Не след дълго той навлезе в топ поредица като допусна само едно поражение в последните си 5 мача и то беше във визитата на силния тим на Лийдс с 1:0. Юнайтед ще е водещ в този сблъсък и въпреки това трудно ще стигне до крайния триумф. Бърнли вече има на разположение всичките си бранители, така че просто ще разгърне един от най-силните си мачове в отбрана като просто няма да инкасира изобилие от голове.

 

Шефилд Юнайтед – Нюкасъл с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.51, 1:0

Шефилд все още е на дъното в таблицата, а за да погледне към измъкването си от там просто е задължен да се наложи в едно такова съперничество. Момчетата на Уайлдър играят слаб футбол през цялата изминала част от сезона и въпреки това до нейния край има толкова много кръгове, за да променят развитието. Шефилд демонстрира някакво подобрение в собствената половина като се доближи поне малко до футбола си от предходния сезон, когато рядко допускане разгроми. Нюкасъл също все по-често играе на ниво в подобни мачове. С треньор като Брус, който е на ниво когато излиза срещу подобни опоненти, гостите също не са за описване. Просто футболът, който тези тимове ще разгърнат, ще е напълно равностоен и няма да позволи на нито един от тях да вземе превъзходство и да се наложи с много голове.


Последвайте ни

Партньори