ВИП прогнози за 03.01.2021, Испания примера

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Алавес – Атлетико Мадрид с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.65, 1:2

Алавес навлезе в добра поредица и въпреки това ще има известни затруднения през този уикенд. Насреща застава водачът в подреждането Атлетико Мадрид, който играе супер футбол и допуска страшно малко голове. По-изненадващото в случая е, че точно този опонент е сред малкото, които играят същия футбол. Все пак разликата в класите е съществена и това до известна степен ще помогне на мадридчани да се представят на ниво. След вчерашната победа на големия градски съперник – Реал, те просто са задължени да запишат нов триумф. Момчетата на Симеоне са в супер поредица когато става на въпрос за сблъсъците с този опонент. Много трудно за Алавес ще е да стигне до победата в този двубой, тъй като Атлетико е един от най-силните в дивизията точно в такива случаи. Мачът ще остане с малко голове.

 

Реал Сосиедад – Осасуна с ПРОГНОЗА 1 @ 1.60, 1:1

Силните игри на Сосиедад не спират дотук. Много ключов беше триумфът в последния сблъсък за миналата година, в голямото дерби на баските с Атлетик Билбао. Реал Сосиедад тотално надигра своя опонент и то като гост, а записаното 1:0 беше най-малкото, до което можеше да стигне. Задаващият се сблъсък с Осасуна също трябва да бъде вписан в графата с победите. Този тим на Реал Сосиедад е все по-близо до желаното завръщане в четворката. Прекрасният му футбол ще му позволи да продължи да поддържа равнището, което демонстрират Реал и Атлетико. Осасуна отива в подобни визити и просто не съумява да се противопостави. Този случай също няма да е изключение.

 

Уеска – Барселона с ПРОГНОЗА 2 @ 1.51, 0:1

Много важен мач за момчетата на Куман, които просто изпадат в някакви небивал дупки, от които така и не съумяват трайно да излязат. Положението за тях през този сезон е меко казано потресаващо. Самият треньор вметна, че все още спечелването на титлата е постижимо, но за това просто броят на грешните стъпки в оставащите мачове трябва силно да се ограничи. Просто Барселона няма как да има по-добра възможност за записването на победа от това да го стори срещу последния в подреждането. Тимът на Куман ще разгърне най-добрия си футбол и ще влезе с желания триумф през годината.

 


Последвайте ни

Партньори