ВИП прогнози за 03.01.2021, Англия Премиършип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Челси – Ман Сити с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.65, 1:3

Много сериозно се наруши състоянието на Сити през последните три седмици след като редица от футболистите просто останаха извън сметките. Излизайки и на игралното поле просто момчетата на Пеп не бяха в обичайното си състояние, така че тази им визита на Челси ще бъде счетена за грандиозно предизвикателство. „Сините“ също не разгръщат най-доброто от себе си и въпреки това точно от такъв мач те имат нужда. Повечето от техните футболисти все още са в началото на големите си кариери, като просто тръпнат за разгръщането на най-доброто в един подобен топ сблъсък. Челси демонстрира някои много добри неща в последно време, а срещу Сити ще разгърне отново най-доброто от себе си и просто ще препъне момчетата на Пеп.

 

Нюкасъл – Лестър с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 2.00, 1:2

Точно този тим на Нюкасъл, който беше спохождан от какви ли не неприятности през последните уикенди, разгърна най-доброто от себе си и къде благодарение на това, къде благодарение на топ изявите на Карл Дарлоу, просто измъкна точка от домакинството си на водача в таблицата, с което хвърли и голямата сензация в заключителния уикенд за миналата година. Нюкасъл инкасира изобилие от голове, но точно срещу подобни водещи опоненти има вкус към това да играе на ниво. Лестър има много сериозно превъзходство, както ще се види и по време на този сблъсък. Въпреки това Дарлоу е в топ серия, и макар да инкасира страшно много голове в последните мачове, ще е на висота и ще е в основата на завършек с под 2.5 на този мач.


Последвайте ни

Партньори