ВИП прогнози за 01.12.2020, Шампионска лига

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Локо Москва – Залцбург с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.57, 1:3

Локо Москва някак си изненада мадридския Атлетико, записвайки хикс във визитата си. Именно тази изкопчена точка поставя московчани в топ позиция, за да погледнат към завършване на третата позиция. Все още пред тях съществува и вариант да завършат даже втори, но подобен много трудно има как да се превърне в реалност. Залцбург вкарва гол след гол и все още не е за отписване в битката за третото място. Един триумф тук веднага ще изпрати австрийците във водеща позиция спрямо Локо Москва и ще ги доближи страшно много до желаното. Триумфът няма да е толкова далеч, като това ще е поредният техен мач с дъжд от голове.

 

Ливърпул – Аякс с ПРОГНОЗА 1 @ 1.70, 1:0

Ливърпул започва да допуска все повече грешки през последно време. Само един триумф за момчетата на Клоп в последните 4 мача, а това не е нещо, което феновете на световния футбол са свикнали да наблюдават от тях. „Червените“ са един от най-силните отбори през последните 3 години в световен мащаб, като демонстрират топ футбол. Контузиите обаче започват все повече да ги спъват. Провалът срещу Аталанта завърза страшно много групата, но Ливърпул няма да позволи подобен развой срещу Аякс. Холандците играят добър футбол, но все още са далеч от нивото на най-големите, така че просто ще се пропукат в тази си визита.

 

Порто – Ман Сити с ПРОГНОЗА 2 @ 1.70, 0:0

Английският Ман Сити продължава своя поход, печелейки мач след мач. Развитието в редиците на този отбор е просто небивало, като то продължава вече повече от 10 години. Преди смяната на собствеността и инвестирането на огромните средства през въпросния период, Сити просто нямаше общо с отбора, който е сега. Той е готов да играе за победа във всяка една среща, даже и в такива, като предстоящата, които нямат никакво значение за него и без значение дали ще бъдат спечелени или загубени, ползата общо взето ще е една и съща. Португалците отстъпват страшно много по класа на своя следващ опонент и точно това ще прати срещата еднопосочно в полза на гостите.

 

Аталанта – Мидтиланд с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.90, 1:1

Датският Мидтиланд е големият опашкар в групата, като все още няма нито една точка на сметката си. Той инкасира цели 11 гола, но всъщност това не е чак толкова много като намиращите се пред него Аталанта и Аякс са допуснали 7 и 5, така че разликата не е особено съществена. Големият удар по датчаните идва от това, че те не вкарват особено често, като го правят веднъж на всеки два двубоя в груповата фаза, така че трудно ще променят тази поредица и срещу Аталанта. Най-накрая това брилянтно нападение на италианците започва да завършва свои участия с вкарването на все по-малко попадения, а срещу Мидтиланд тази поредица просто ще продължи.


Последвайте ни

Партньори