ВИП прогнози 31.03.2021, световни квалификации

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Армения – Румъния с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.35, 3:2

Армения е супер изненадата на квалификациите дотук. Записаните два триумфа поставят отбора в позиция, че да е на прага на постигането на нещо сензационно. И сблъсъкът с Румъния е възможен за спечелване, а с пълен точков актив след края на третия кръг, автоматично ще се получи още по-голямо доближаване до грандиозната сензация. Румънците не вкарват много голове от година насам, а срещу корав опонент като следващия, няма да променят това.

 

Англия – Полша с ПРОГНОЗА 1 (-1АХ) @ 1.50, 2:1 няма залог

Дербито за върха в групата е точно между тези отбори. Много големи са промените в съставите на всеки от тях след като англичаните са в сериозно подмладяване, а поляците няма да разполагат с част от топ футболистите си. „Трите лъва“ печелят с малки разлики в досегашните мачове, а срещу Полша като нищо ще променят това. Този английски състав има страшно много класа в редиците си, която ще му позволи още тук да сътвори решителната крачка към спечелването на групата.

 

Северна Ирландия – България с ПРОГНОЗА 2 (+1.5АХ) @ 1.31, 0:0

Северноирландците са фаворизирани за триумфа в този мач с България. Няма нищо общо с играта им отпреди няколко години когато бяха на прага на топ сензация и класиране за финалите на огромна надпревара. Понастоящем са потресаващи в редица отношения. България не е в по-различно положение, като вкарването на голове е нещо много трудно за тях. В този мач ще има много промени в съставите на родните национали, така че ще са напълно равностойни и ще вземат този хендикап.

 

Испания – Косово с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ) @ 1.35, 3:1

Испанците са безобразни в изминалите мачове от тези квалификации, като не рязгърнаха и част от това на което са способни. Станаха редица поредни сблъсъци, в които те не играят на ниво, но все пак имаше и едно изключение, а именно разгромът над Германия. Косово не е на ниво и ще има огромни затруднения в този мач. Същият отбор ще бъде тотално надигран от звездната испанска селекция и ще отстъпи с много сериозна разлика при головете.


Последвайте ни

Партньори