ВИП прогнози 30.03.2021, световни квалификации

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Азербайджан – Сърбия с ПРОГНОЗА над1.5 гола @ 1.35, 1:2

Азербайджан изигра само мач дотук като отстъпи с 1:0 пред Португалия. Това беше силен сблъсъл що се отнася до играта в отбрана. Продължава головата немощ на същия този състав, който само няколко дни по-късно загуби от Катар в една приятелска среща с 2:1. Все пак най-накрая се разписа и сложи край на сушата си от поредни мачове без гол. Сърбите вкарват за забавление и за тях ще е много лесно да го сторят отново. Цели 9 гола паднаха в изминалите едва два мача с тяхно участие. Отново ще са на ниво в завършващата фаза и ще се разпишат.

 

Кипър – Словения с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.25, 1:0

Много рядко се стига до футболни зрелища когато играят тези тимове. Кипър продължава с още от същото като допусна загуба от Хърватия само с 1:0. Не беше никак слабо представянето на островитяните, които не оставиха много пробойни в собствената половина. Словения е много по-лесен за преодоляване опонент. Играта в отбрана ще вземе връх в този сблъсък и нито един от участниците в него няма да има изявено надмощие.

 

Люксембург – Португалия с ПРОГНОЗА 1 (+3.5АХ) @ 1.30, 1:3

Силният футбол на люксембургския тим му донесе грандиозен успех какъвто беше записването на три точки във визитата на Ирландия. Това се оказа най-голямото постижение за този състав, който със сигурност се наслаждава на много добър период. Португалия изпусна победата в двубоя със Сърбия и въпреки това беше съвсем близо до нея. Вкарването на трети гол направо си се случи в продължението, но не беше отчетено от съдията. Люксембург ще е близо до нова сензация.

 

Гибралтар – Холандия с ПРОГНОЗА над 3.5 @ 1.31, 0:7

Гибралтар е един от най-слабите национални тимове на континента като е изненадващо, че букитата предвиждат, че поражението му в този мач няма да е с грандиозна разлика. Холандия играе много зрелищно като в последния си мач се наложи с 2:0 над Латвия. Това беше сблъсък, в който холандците създадоха страшно много положения и трябваше да спечелят с чувствително по-голяма разлика. Това ще се случи срещу Гибралтар за разгромна победа.


Последвайте ни

Партньори