ВИП прогнози 28.03.2021, световни квалификации

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Грузия – Испания с ПРОГНОЗА 1 (+3АХ) @ 1.25, 1:2

Много сериозна група, в която Испания със сигурност ще е сериозен фаворит за първото място. В откриващите мачове точно същият тим не беше на необходимото равнище като някак си пропусна да спечели домакинството си на Гърция. Испанците не бяха отбора, който сме свикнали да гледаме през последните години. Много туудно за тях ще е да разгромят грузинците в този двубой. Неотдавна в една приятелска среща точно между тези опоненти се получи една тотална сензация като Грузия спечели с 1:0 и то като гост. Отново мачът няма да предизвика разгром, така че този хендикап е топ.

 

България – Италия с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.50, 0:2

Потресаващият футбол в рамките на първите 10 минути срещу Швейцария реши двубоя и не остави възможност на родните футболисти за нещо повече. Играта им през втората част беше на едно добро ниво, но тогава вече сблъсъкът се доиграваше. Много по-умели ще са в началото на съперничеството с Италия. Този опонент винаги е бил водещ в световния футбол, но през последната година има сериозни затруднения. Той няма да е на ниво и няма да стигне до разгром в този спор.

 

Албания – Англия с ПРОГНОЗА 2 (-1АХ) @ 1.50, 0:2

Супер са тези коефициенти за победа с минимален хендикап за англичаните. Най-накрая се забелязва влизането на едно много талантливо следващо поколение, което да ги доближи до върховете на футбола. И срещу Албания в състава на Саутгейт ще има редица младоци. За домакините няма да остане нищо друго освен да прибегнат до обичайното си за такива големи двубои тотално отбраняване, което срещу опонент като Англия няма да донесе нищо.

 

Казахстан – Франция с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.53, 0:2

Огромна е разликата в класите на тези тимове. Казахстанците са страшно далеч даже от едно прилично равнище на футбола, което да им позволи да поднасят и по някоя друга изненада. Последните квалификационни цикли донесоха страшно много поражения, а този започна в същия ход. Французите сътвориха няколко размествания в състава си, които ги спънаха срещу Украйна. Хиксът у дома беше огромен провал, но срещу Казахстан той няма да се повтори. Тук ще има разгром и мач с много голове.


Последвайте ни

Партньори