ВИП прогнози 27.03.2021, световни квалификации

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Холандия – Латвия с ПРОГНОЗА 1 (-2.5АХ) @ 1.41, 2:0

Холандците тотално се провалиха в откриващия си сблъсък, отстъпвайки на Турция. Инкасираните четири гола нанесоха огромен удар по тима. Само няколко дни по-късно той ще е преобразен и ще разгърне най-добрия си футбол. Холандия има много класа в нападението си, а латвийският национален състав е сред най-слабите на континента. Не се вижда място за изненада в този мач, така че разгромът ще е налице.

 

Хърватия – Кипър с ПРОГНОЗА 2 (+3АХ) @ 1.41, 1:0

Хърватите са в сериозен регрес като изпитаха затруднения с това да играят добър футбол и в мача си със Словения от първия кръг, който беше загубен с 1:0. Този им отбор няма много общо с онзи, сътворил истински фурор преди няколко години. Кипърците тотално ще изпаднат в отбрана и ще се окупират около собственото наказателно поле, което няма да позволи на опонентите им да влизат в продължителни разигравания в близост до вратата и да се насладят на разгром.

 

Сърбия – Португалия с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.35, 2:2

Пореден мач с участието на домакините, в който те не бяха на губещата страна. Подобрението в техния футбол е много чувствително и обхваща няколко съществени неща. Продължават да имат страшно много представители в топ първенствата на континента и това със сигурност не е за подценяване. Португалия прибегна към подмладяване на своите редици и до известна степен това предизвика сериозни дискусии. Въпреки това отборът запази атакуващия си футбол и срещу Сърбия ще поднесе нова порция от същото.


Последвайте ни

Партньори