ВИП прогнози 26.04.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Дармщад – Бохум с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.53, 3:1

Дармщад остава във втората половина на таблицата, макар все още да има как да се озове на желаното място. Точно тази част от класирането, в която се намира отборът, е най-гъсто населената като разликата между 5 съседни позиции е едва четири точки. Победа тук ще донесе голямо изкачване на Дармщад и ще го доближи страшно близо до влизане в горната половина. Даже и това да се случи, разликата за него няма да е голяма. Бохум е страшно близо до промоцията си, като тя вече е едва ли не подпечатана. Трите точки в този мач ще я узаконят, а головият футбол на тима за сетен път ще се прояви.

 

Лацио – Милан с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.53, 3:0

Трите точки тук ще са крайно важни. Лацио е сред претендентите за пробив в четворката, но след като беше разгромен от Наполи с 5:2 определено изостана. Това няма да повлияе особено като с триумф тук, разликата от четвъртия ще бъде намалена на 5 точки, а същевременно Лацио има и с един изигран двубой по-малко. Милан е на цели 8 пункта пред този си опонент, като понастовщем е твърда част от четворката. С победа тук „росонерите“ като нищо ще си гарантират желаното класиране. Този мач ще се развие с малко голове като важността и на един вкаран ще е огромна.

 

Ейбар – Реал Сосиедад с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.40

Вкарването на голове в този мач е нещо задължително. Ейбар е на последното място в таблицата и въпреки това все още има минимални шансове да се измъкне от там и в крайна сметка да излезе от зоната на здрача. В такъв случай трите точки тук са неизбежни. Реал Сосиедад има амбиции за участие в евро-турнирите, като е в горната част на таблицата. Този тим е много разкрепостен в своята игра и често вкарва изобилие от голове. Срещу подобен опонент, като Ейбар, който е на дъното, няма да пропусне да се го стори отново.


Последвайте ни

Партньори