ВИП прогнози 26.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Хихон – Алкорон с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.61, 0:0

Хихон е отново сред топ изявяащите се, макар и във втората дивизия на испанския футбол. Вече известна като второто равнище на Ла Лига, а не като Сегунда дивисион, надпреварата все още има немалко качествени отбори. Хихон е все по-близо до завръщането си в елитната дивизия, но по всичко изглежда ще е задължен да премине през плейофи, за да се поздрави с подобен успех. Алкорон е на дъното, много близо до зоната на здрача. Точката няма да е добър резултат както за тях, така и за опонентът им, а добрите ставки за вкарването на гол в мача са към най-добрата прогноза.

 

Кастейон – Еспаньол с ПРОГНОЗА над 0.5 гола @ 1.25, 1:3

Кастейон има само една амбиция през цялата година и тя е оцеляването във втората дивизия. Много рядко този отбор имаше каквито и да било топ изяви. Той е изцяло на заден план, като няма с какво да прикове погледите и през тази година. Еспаньол е във върха на таблицата и има амбиции за завръщане в Примера. Силният футбол на този голям каталунски тим го задължава да вкара гол в тази визита, така че падането на гол и повече тук е нещо задължително.


Последвайте ни

Партньори