ВИП прогнози 25.04.2021, Англия премиершип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Уулвс – Бърнли с ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.44, 0:4

Уулвс изнесе редица слаби игри на фона на разгърнатото само преди няколко месеца. Същият отбор блестеше и създаваше затруднения даже и на топ тимовете, а понастоящем все още не е ясно дали ще завърши в горната половина на таблицата. Той имаше сериозни затруднения с вкарването на голове при липсата на водещия си голмайстор. Въпреки това има известно подобрение и в това отношение, така че срещу Бърнли ще вземе контрола, както и победата.

 

Лийдс – Ман Юнайтед с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.60, 0:0

Момчетата на Биелса израстват все повече и повече. Подобрението в техните редици се усеща с изминаването на всеки следващ двубой. Успехите за тях са налице, а задържат ли това си темпо на развитие, то в най-скоро време ще имат поводи за още по-голяма радост. След края на първенството Биелса все пак трябва да вземе поне един качествен бранител, който да спомогне изявите в тази част от играта. Ман Юнайтед вкарва много голове, но и все по-рядко запазва сухи мрежи, така че голеадата с Лийдс е задължителна.

 

Астън Вила – Уест Бромич с ПРОГНОЗА 2 (+1АХ) @ 1.50, 2:2

Астън Вила имаше своите възходи, но се превърна в един от тимовете, които се пропукват все по-често точно в такива сблъсъци. Претърпяха няколко изненадващи поражения, като си пролича, че липсата на техния плеймейкър е повече от очевадна. Вила няма да е на ниво и в този спор с Уест Бром, който все още не е изпаднал, но е много близо до това. Тази визита е нещо като всичко или нищо за момчетата на Алардайс. Те ще са на ниво и ще сюрпризират опонента си, за да останат в спора за спасение.

 


Последвайте ни

Партньори