ВИП прогнози 25.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Израел – Дания с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.35, 0:2

Националният състав на Израел беше на много слабо равнище през последните квалификационни цикли. Рано-рано той се озоваваше на заден план в спора за спечелване на квотите за участие на големи футболни форуми. Датчаните имаха своите мигове, като със сигурност в общи линии те са по-успешни от следващия си опонент. Вкарването на голове не е нещо трудно за тях. За съжаление голямата им звезда Ериксен е в лоша серия. Въпреки това Дания ще играе разкрепостено и така ще паднат два гола в този мач с Израел още от първия кръг.

 

България – Швейцария с ПРОГНОЗА 1 (+2.5АХ) @ 1.30, 1:3

Отписваният за пореден път роден национален тим има насреща един опонент с който е играл много пъти преди това. Общо взето преимуществото е на страната на швейцарците, но то е минимално. България има нов треньор и нова амбиция за излизане от дупката, в която се озова. Най-накрая родният тим ще изиграе един силен двубой, който в никакъв случай няма да се превърне в голово надиграване. Българските футболисти ще са напълно равностойни, така че този хендикап в тяхна полза е прекрасен.


Последвайте ни

Партньори