ВИП прогнози 25.02.2021, Лига Европа

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Аякс – Лил ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.44, 2:1

Силният футбол на аяксите се разгръща все по-често. Победите за тях не спират, така че са в топ положение за записването на нов триумф срещу този си опонент. В първия мач Аякс се наложи с 2:1, така че е много близо до крайния триумф. Холандците имат всичко необходимо не само стигаме до класирането, а и за повторение на успеха си. Реваншът няма да се различава от първия сблъсък като отново превъзходството ще е изцяло на страната на Аякс и ще донесе нов триумф. Този толкова голям холандски тим няма да се пропука и ще повтори успеха си.

 

Ман Юнайтед – Реал Сосиедад с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.72, 0:0

Ман Юнайтед беше безапелационен в първия сблъсък, налагайки се с 4:0 насред Испания. Това предизвестява отвсякъде кой от тези тимове ще потегли към следващия кръг. По-голямата класа на англичаните им донесе цялото това превъзходство, а постигнатият резултат беше забележителен. В този ответен мач те ще си позволят да излязат с голяма част от резервите си и това само ще разкрепости още повече футбола, който ще наблюдаваме. Реал Сосиедад ще погледне изцяло към играта си в предни позиции и ще се сформира едно голово шоу.

 

Лестър – Славия Прага с ПРОГНОЗА 1 @ 1.60, 0:2

Подемът в редиците на „лисиците“ става все по-чувствителен. Участието им на евро-сцената им позволява да разгърнат още повече от качествата си. И срещу Славия Прага няма да променят нищо в своя футбол и ще имат огромно желание за това да вземат топката от първите мигове и да създават положение след положение пред вратата на чехите. Няма да има никакъв отговор от тяхна страна и триумфът за англичаните ще е закономерен. Спарта Прага ще допусне първа загуба от средата на декември месец насам когато отстъпи с 4:0 на Байер Леверкузен.

 

ПСВ – Олимпиакос с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.80, 2:1

Коефициентите на букитата за голове в този мач са прекрасни. Получилият се голов спектакъл със сигурност загатва за класата и в двете нападения. Точно тези отбори имат и треньори, които са големи почитатели на такъв футбол, в който отбранителните действия просто не присъстват на преден план. Олимпиакос се наслади на първата крачка към класирането си, а в реванша отново ще разгърне вкуса си към гола и ще е съществена част от голеадата наред Айндховен.


Последвайте ни

Партньори