ВИП прогнози 24.06.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Сантяго Уондърърс – Депортес с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.53, 0:1

Сантяго Уондърърс, който съвсем доскоро беше един много солиден тим и се наслаждаваше на прекрасни резултати, започна да допуска безумни поражения. Той отстъпи в огромна част от мачовете си през това издание на първенството и към момента даже е на последното място. Този мач с Депортес е от турнира за купата на Чили, като ще има и реванш. Головата суша най-накрая ще бъде прекъсната с истински спектакъл в този сблъсък.

 

ХИК – КТП с ПРОГНОЗА над 3.5 гола @ 2.00, 2:0

След няколко години на разколебаване, ХИК се завърна на мястото си на върха във финландския футбол. Възможностите му са внушителни и следва да спечели с лекота титлата през тази година. Станаха обаче рядкост случаите, в които да се налага над опонентите си с голяма разлика и да бележи гол след гол. Имайки насреща предпоследния в таблицата, възможността за подобен успех е грандиозна. Най-накрая ХИК ще запише разгром.

 

Бодьо Глим – Молде с ПРОГНОЗА над 3.5 гола @ 2.00, 0:2

Топ сблъсък с много голямо значение за развитието на цялата година в норвежкия футбол. Прогресът в редиците на Бодьо е изумителен. Закономерно доведе и до спечелването на титлата след един прекрасен сезон. По всичко изглежда, че амбициите за повторение на това постижение са налице. Молде е втори в таблицата и със сигурност ще погледне към това да затрудни силния си съперник. С толкова много класа в предни позиции, головете ще завалят.


Последвайте ни

Партньори