ВИП прогнози 23.04.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Аугсбург – Кьолн с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.50, 2:3

Кьолн, който е в дъното на таблицата и поглежда към спасението, има няколко мача, които със сигурност, при добро развитие, ще го доближат до спасението. Този тим постигна грандиозен триумф над РБ Лайпциг, който доскоро поглеждаше и към титлата, но след въпросния мач просто няма никакви шансове за нещо подобно. Кьолн набра инерция, която ще използва срещу Аугсбург за този така важен сблъсък. Кьолн е на прага на постигането на нещо голямо, което да го остави в спора за спасението в топ дивизията и ще вземе желаното.

 

Арсенал – Евертън с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.78, 0:1

Голям мач за тези отбори, които са в средата на таблицата. Една победа тук може да ги тласне в желаната посока като да им позволи и да погледнат към нещо повече. Има достатъчно класа в редиците им, за да го сторят. Евертън е много силен точно в такива сблъсъци, докато неговият опонент продължава да се пропуква и то много лесно. Заради това „карамелите“ отново ще разгърнат вкуса си към големите мачове и ще вземат желаното.

 

Ботев Враца – Черно море с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.72, 0:1

Последният мач от кръга в родния елит. Ботев Враца е в дъното на таблицата като в оставащите мачове има необходимост от спечелването на много сериозен точков актив. Черно море няма да разчита на няколко от топ футболистите си в тази визита и затова е отписван. Това обаче точно в този случай по никакъв начин няма да попречи на „моряците“. Те ще разгърнат най-доброто от себе си и ще спечелят нови точки.


Последвайте ни

Партньори