ВИП прогнози 22.04.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Лестър – Уест Бромич с ПРОГНОЗА 2 (+1.5АХ) @ 1.50, 3:0

Лестър е в челото на таблицата и е много близо до подобаващ завършек в четворката. Вече месец тимът не блести със своя футбол и има известни затруднения с това да печели точно мачове, като този, който следва. Макар да изпадна, Уест Бром е на върха на възможностите си. Голямо е подобрението в редиците на „дроздовете“, но за тяхно съжаление идва когато вече сезонът завършва. Въпреки това, те няма да се разочароват от провалите си, а ще изнесат нов много силен двубой, в който ще сюрпризират един от топ отборите в лигата.

 

Барселона – Хетафе с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ) @ 1.70, 5:2

Барселона отстъпи в голямото дерби на Испания като се пропука срещу Реал Мадрид. Въпреки това остава в спора за титлата. Преди няколко дни момчетата на Зидан се пропукаха точно срещу Хетафе като спечелиха само точка от това мадридско дерби. Барселона ще излезе в обичайния си топ вид срещу този добре познат съперник като ще има желанието да постигне разгром, чрез който да погледне отново към върха. Хетафе няма да има отговор на класата на този си опонент и ще загуби с голяма разлика.


Последвайте ни

Партньори