ВИП прогнози 21.03.2021, Франция Лига 1

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Страсбург – Ланс с ПРОГНОЗА 2 (+0.5АХ) @ 1.50, 1:2

Блестящ футбол от страна на футболистите на Ланс, които са в най-силния си период от години насам. Това, че претърпяха само едно поражение в рамките на последните си 10 мача, е достатъчно, за да се обобщи подемът им. Съвсем наскоро те тотално надиграха и Метц, но в крайна сметка взеха само точка след поредната голеада с тяхно участие. Страсбург изнася слаб футбол и е близо до зоната на здрача. Този ще е поредният уикенд, в който Ланс да е на висота и да увеличи актива си.

 

Лион – ПСЖ с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.65, 2:4

Този е най-силният тим на Лион едва ли не през последното десетилетие. Съвсем наскоро той сътвори и истински фурор в евро-турнирите, като взе няколко внушителни скалпа. В крайна сметка това, което продължава да му убвгва, е спечелването на титлата на местно ниво. Стана страшно сериозен периодът на тотална хегемония на ПСЖ, но най-накрая се вижда известно разколебаване в редиците му, а срещу Лион то ще коства много и ще доведе до доближаване към тотална сензация в спора за титлата.


Последвайте ни

Партньори