ВИП прогнози 20.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Евертън – Ман Сити с ПРОГНОЗА под 4.5 гола @ 1.30, 0:2

Евертън съумя да окаже известен отпор на този си звезден съперник през последните години. Рядкост са случаите, в които Сити да няма записан поне един разгромен триумф срещу който и да било от английските елитни тимове през последните три години. Вече около десетилетие „карамелите“ имат само едно тотално пропукване срещу този опонент, като загубиха с 4:0. И през последните мачове от първенството срещу него те стояха на добро равнище, така ще е и в този спор от ФА Къп, като головете ще са малко.

 

Брайтън – Нюкасъл с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.65, 3:0

Голям мач от дъното на таблицата на английския елит. Преди първия съдийски сигнал, най-добрата новина за участниците е, че вчера основният опонент за оцеляване – Фулъм, се пропука срещу Лийдс, като вече има както изоставане от три и две точки спрямо Брайтън и Нюкасъл, така и с два изиграни мача повече. Брайтън е най-близо от всички три изброени тима да си подпечата оцеляването. Подобна възможност стои пред още един измежду останалите два, тъй като спорът ще е за 17-то място. Това ще остави желанието на участниците в този мач за развитие с малко голове.


Последвайте ни

Партньори