ВИП прогнози 15.04.2021, Лига Европа

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Славия Прага – Арсенал с ПРОГНОЗА 2 (DNB) @ 1.35, 0:4

Някак си Славия Прага вкара изравнителен гол при визитата си на този силен опонент и внесе още по-големи въпросителни около развоя на този спор. Чехите ще имат много по-големи затруднения в ответния мач, макар да играят на своя стадион. Арсенал има много повече подобни сблъсъци на свой ред, а като се допълни и това, че разполага с няколко футболисти от топ калибър, ще е на предна линия още от началните минути. Англичаните ще използват именно това и ще вземат най-важния триумф през сезона си дотук.

 

Рома – Аякс с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.15, 1:1

Римляните постигнаха топ резултат във визитата си на същия опонент, печелейки с вкарани два гола на чужд терен. Това е статукво, при което те са страшно близо до класирането си за следващата фаза на турнира. Рома играе страшно разкрепостено, така че вече изграденото преимущество няма да му повлияе и ще остави развръзката изцяло подчинена на нападението. Аякс е водещ отбор в това отношение, така че рано-рано головете ще започнат да падат като вкарването на два е задължително.


Последвайте ни

Партньори