ВИП прогнози 14.04.2021, Шампионска лига

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Борусия Дортмунд – Ман Сити с ПРОГНОЗА 1 (+2АХ) @ 1.25, 1:2

Съвсем малко не достигна на немските футболисти за поднасянето на една малка изненада в първия мач със Сити. Вкарването на изравнителен гол само няколко минути преди последния съдийски сигнал беше много непредвидимо, но в крайна сметка англичаните отреарираха, рвзписвайки се за 2:1, за да оформят крайното статукво. Този резултат вещае много въпросителни около реванша. Сити няма как да е сигурен в класирането си при положение, че допусне ли загуба и то само с 1:0, ще е аут от надпреварата. Борудия Дортмунд ще е равностоен опонент и няма да е толкова далеч от това да сюрпризира опонента си.

 

Ливърпул – Реал М с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.32, 0:0

Англичаните бяха на много ниско равнище в мача си с испанския гранд. Това беше нов случай, в който те се изправят конкретно срещу този опонент и тотално се провалят. Ливърпул не е във върховно състояние и въпреки това няма как да бъде зачеркнат, макар да отстъпи с 3:1 в първия двубой. Футболистите на Клоп ще са преобразени и ще демонстрират много сериозна амбиция не само за спечелване на ответния мач, а и за класиране. Реал има редица липсващи футболисти и това ще се окаже определящо за провала тази вечер.


Последвайте ни

Партньори