ВИП прогнози 13.04.2021, Шампионска лига

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

ПСЖ – Байерн Мюнхен с ПРОГНОЗА 1 (+1АХ) @ 1.35, 0:1 (върнат залог)

Голямо дерби, при което един от тимовете ще отпадне. Парижани се насладиха на супер първи мач и цели три вкарани гола. Това със сигурност е добре дошло за тях, макар че инкасираха два. При този резултат те са в такава позиция, че са страшно близо до класирането. Байерн Мюнхен е разпокъсан от контузии. Това му се отразява страшно много като се видя, че вече няколко поредни двубоя изобщо не се представят на обичайното ниво. Нещо подобно ще се случи и в реванша. ПСЖ ще използва много умело класата си в предни позиции и ще нанесе нов голям удар по опонента.

 

Челси – Порто с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.30, 0:1

Англичаните се наложиха с 2:0 в първия мач и са страшно близо до класирането си за следващата фаза. Ключовото за тях беше да реализират гол на чужд терен, а не само, че го постигнаха, а и спечелиха съперничеството. Порто не е за отписване, тъй като ще има на разположение двама от най-важните си футболисти, които нямаха възможност да вземат участие в първия двубой. Португалците имат необходимост от един ранен гол и целият спор с Челси може да придобие коренно различен ход. Ще има въпросителни около крайния изход, като „дрсконите“ ще изнесат един силен футбол и ще са част от головия спектакъл.


Последвайте ни

Партньори