ВИП прогнози 09.06.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Сабуртало – Дила Гори с ПРОГНОЗА Гол/Гол @ 1.80

Големият сблъсък в грузинския футбол днес е между Сабуртало и Дила Гори. Неотдавна Сабуртало стъпи на върха в подреждането, но през тази година не се изявява по най-добрия начин. Дила Гори е по-напред в подреждането, а едно такова дерби със сигурност ще предизвика участниците в него да разгърнат най-добрия си футбол. Четири поредни станаха мачовете помежду им с вкарани голове и от двата тима, а тук също ще е така.

 

Видад Казабланка – Дифаа ел Джадида с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.35

Марокански сблъсък, като Уидад от години насам е сред топ отборите в дивизията. Той има супер футболисти за равнището на местното първенство и рядко се намира опонент, кокто да му се противопостави. Дифаа е в дъното на таблицата като са много рядко случаите, в които да поднася изненади в такива сблъсъци. Уидад ще играе много разкрепостено и ще се разпише на няколко пъти в този мач.

 

Португалия – Израел с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.50

Португалският тим отново е в прекрасна серия като разгръща най-добрия си футбол. Той допусна едва едно поражение в рамките на последната половин година. Израел не е опонент, който както и да било да е способен да се противопостави. Разполагайки с толкова много класа в редиците си, португалците ще наложат много сериозно преимущество и ще вкарат изобилие от голове.


Последвайте ни

Партньори