ВИП прогнози 09.03.2021, Шампионска лига

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Дортмунд – Севиля с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.65, 2:2

Цели 5 гола паднаха в първия спор между тези тимове като Дортмунд се наложи с 3:2 и то като гост. Много добър резултат за футболистите на Терзич, които се доближиха до класирането си. За да се стигне до друга развръзка – такава, при която те да отпаднат, тимът на Севиля е до стената и е задължен да вкара минимум два гола. Не се вижда как при целия този регрес в играта си и пробойните в отбрана, „андалусци“ ще запазят вратата си суха. Този мач ще е едно повторение на първия помежду им, така че ще е наслада за феновете.

 

Ювентус – Порто с ПРОГНОЗА 2 (+2АХ) @ 1.35, 2:1 (редовно време)

Супер прогноза за реванша между Юве и Порто. На „До Драгао“ местният тим беше забележителен и се справи с най-силния италиански опонент от последните години. Някак си Юве се задържа в голямата игра, но това няма да е за дълго. И през уикенда момчетата на Пирло имаха затруднения в организирането на своя футбол и единствено заради блестящите извяи на няколко от своите топ футболисти, взе трите точки. Порто ще е близо в резултата до Юве през цялото време на съперничеството и няма да допусне погром даже и на този стадион.


Последвайте ни

Партньори