ВИП прогнози 08.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Челси – Евертън с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.35, 2:0

Лондончани имат нов силен опонент, срещу който ще имат известни затруднения. Тухел промени редица неща при тях и въпреки това все още стореното не е достатъчно, за да им гарантира място в четворката. Техният футбол става все по-добър, като и резултатността им се подобри. Срещу този Евертън, който играе все по-успешно в своята половина, те ще имат затруднения пред гола. Челси ще получи подобаващ отпор, а „карамелите“ ще са в основата на това да няма много положения в мача.

 

Царско село – Славия с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.81, 2:0

Заключителният за кръга сблъсък от първенството на страната. Царско село имаше и сблъсък в средата на седмицата, като той беше срещу Лудогорец и беше със статут на турнирен такъв. Същото беше в сила и за славистите, за които положението даже беше още по-тежко след като им се наложи да играят не 90, а 120 минути. Това ще им повлияе и за този спор с царете, който въобще няма да е впечатляващ. Трудно при всичко, което беше казано, в този миг тези тимове ще предложат голеада.

 

Интер – Аталанта с ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.51, 1:0

Ново дерби с марката на италианския футбол между Интер и Аталанта. Момчетата на Конте вече насочиха погледи към титлата като се наслаждават на прекрасната си игра. От около месец те оглавиха таблицата и вече трудно ще допуснат някакъв грандиозен провал. Градският им съперник Милан продължава да е близо в таблицата, но той не представлява особена заплаха. Ювентус взе мача си с Лацио от кръга и отново е в играта, а Аталанта също е наблизо. Печелейки в този дерби сблъсък Интер ще затвърди силната си игра и ще се доближи още повече до трофея.

 

Бетис – Алавес с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.35, 3:2

Бетис играе супер футбол и закономерно е в горната част на таблицата. Погледите са насочени към завършване на място, което да отвори пътя към втория най-силен евро-турнир. Алавес е на другата крайност, като все още е в зоната на здрача, а за да се измъкне от там има нужда само от една-единствена победа. Още към края на деня гостите може да напуснат дъното, но за да се случи това, са задължени да изненадат Бетис. И двата тима имат вкус към гола, така че реализирането на два в този техен спор е нещо задължително.


Последвайте ни

Партньори