ВИП прогнози 08.02.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Атлетико М – Селта с ПРОГНОЗА 1 @ 1.60, 2:2

Атлетико Мадрид има водачеството в таблицата и то ще продължава да е на негова страна и през следващите поне няколко кръга. Момчетата на Чоло си изградиха сериозно преимущество пред обичайните два гранда в Испания, а това със сигурност им помогна страшно много. Все по-често се споменава, че Атлетико е водещ фаворит за титлата, което при това положение въобще не е изненадващо. Единствено тези постоянни липси на топ футболисти през последния един месец донякъде има как да спънар „дюшекчиите“. С треньор като Чоло, даже и това няма да ги спре към върха, така че срещу Селта ще се насладят на нова голяма крачка в правилната посока.

 

Лийдс – Кристъл Палас с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.50, 2:0

Увеличиха се страшно много головете, които паднаха в мачовете на Лийдс от последните няколко кръга. Това се случи основно заради желанието на техните опоненти да се надиграват. В нито един от всичките случаи нямаха насреща опонент като Палас, който е готов за много по-различно противопоставяне. Всичко това идва от Ходжсън, който е сред най-сериозните треньори в английския футбол. Макар неговият отбор обичайно да играе разкрепостено, точно срещу този Лийдс няма да си позволи подобно нещо. Палас ще разчита все повече на това да нанесе удар с футболистите си в предни позиции и да изпадне в отбрана. Този тим има вкус към това да стои в собствената половина и отново ще го разгърне, като коефициентите за това са прекрасни.


Последвайте ни

Партньори