ВИП прогнози 07.03.2021, Англия Премиършип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Уест Бром – Нюкасъл с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.41, 0:0

Албиън играе супер от треньорското разместване и върна някакви перспективи за спасение. Подобно нещо все още е много далеч от тях, като пасивът им от спасителния бряг е много съществен. Един от няколкото тима, който все още са достижими, е точно Нюкасъл, така че „дроздовете“ са задължени да увеличат актива си към края на това съперничество. С разгърнатото в последните уикенди, те заслужават да останат още известно време в играта, а пропукващият се тим на Брус отново ще разочарова.

 

Ливърпул – Фулъм с ПРОГНОЗА над 2.5 гола @ 1.75, 0:1

Безумният Ливърпул продължава да е на дневен ред. Потресаващ футбол от момчетата на Клоп, които само преди година по същото време от сезона бяха на върха на възможностите си. Само преди няколко дни те се пропукаха и срещу Челси като изпратиха пореден потресаващ ден от първенството. Ливърпул беше много слаб в нападение, което е още по-изненадващото от цялата тази ситуация. Фулъм не блести в отбрана, макар през последния месец да се наслаждава на съществено подобрение в тази част от играта. Срещу Ливърпул Фулъм ще е разкрепостен и головете ще завалят.

 

Ман Сити – Ман Юнайтед с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.45, 0:2

Манчестър Юнайтед в един от малкото отбори в елита на Англия, които се противопоставят подобаващо на звездния състав на Сити през последните години. Многократно именно „червените дяволи“ спираха триумфалните походи на големия си градски опонент, така че точно в този миг, в който „гражданите“ разгръщат топ футбол и са в поредната си забележителна печеливша серия, насреща им е добре познат съперник. Юнайтед отново няма да изневери на играта си и ще разчита точно на същото, с което спираше Сити в последните случаи, а именно оставянето на мача с малко голове.


Последвайте ни

Партньори