ВИП прогнози 07.02.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Шефилд Ю – Челси с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.35, 1:2

Шефилд Юнайтед е в голям подем като спечели страшно много точки през последния месец. Казано накратко, в рамките на последните си едва четири мача момчетата на Уайлдър спечелиха повече точки, отколкото бяха спечелили в предходните си 18. Въпреки това те все още са на дъното, но една победа много бързо ще ги измъкне от там. В тези сблъсъци те имаха редица силни опоненти, а поредният такъв е насреща, така че „остриетата“ просто имат представа как да са на ниво. С играта си от мачовете с Юнайтед и Сити, те ще измъчват Челси и няма да допуснат погром.

 

Лацио – Каляри с ПРОГНОЗА 1 @ 1.35, 1:0

Лаиио е един от едва двата тима, имащи желание да завършат в четворката на Италия, които са с лесни мачове този уикенд. Другият такъв е Милан, който ще има насреща Кротоне и то на собствена земя. Същевременно Юве играе с Рома, а Наполи гостува на Дженоа, така че Лацио е просто задължен да вземе всичките точки от това си домакинство и да използва вчерашната стъпка накриво от страна на Аталанта след като завърши при хикс в домакинството си на Торино. Лацио има топ футболисти в нападението си и точно те ще сътворят необходимото за записването на ключов триумф в този спор.


Последвайте ни

Партньори