ВИП прогнози 04.03.2021, Англия Премиършип

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Фулъм – Тотнъм с ПРОГНОЗА 1 (+1.5АХ) @ 1.31, 0:1

За пореден път Тотнъм влиза като водещ тим за спечелването на трите точки. Имаше известни провали в редиците на Моу, но само в рамките на няколко дни неговите момчета напомниха за топ футбола си, записвайки два поредни триумфа с по 4:0. Доближаването им до Топ 4 е налице, но все още много трудно има как да погледнат към завършек в тази толкова желана зона. Фулъм се подобрява все повече и след всичките провали в лондонски дербита, които имаше през последната година, вече има яснота как да играе и как да печели точки. Именно срещу „шпорите“ ще го демонстрира и ще е на супер равнище.

 

Ливърпул – Челси с ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.61, 0:1

Някак си този Ливърпул, който беше събрал всички погледи на феновете на футбола върху себе си, изведнъж допуска поражение след поражение и то като домакин, което е още по-изненадващо. Съвсем наскоро той претърпя поредното такова на своя стадион и изостана и от четвъртото място. Вече титлата няма как да бъде защитена, тъй като Сити е над всички останали и демонстрира тотално надмощие. Ливърпул ще има превъзходството от това да играе на своя стадион в това голямо дерби с Челси. То се заформя като още по-сериозно между мениджърите от идването на Тухел в Премиършип. Челси все още има страшно много какво да подобрява, а срещу този Ливърпул, който все още е носител на титлата, ще рухне и ще преглътне сериозно поражение.

 

Уест Бром – Евертън с ПРОГНОЗА 1 (+1.5АХ) @ 1.31, 0:1

Уест Бром остава в играта след триумфа отпреди няколко дни. Това съперничество с Евертън позволява на изпращане на най-силната седмица от повече от година насам. Съвсем доскоро Уест Бром имаше само една победа в английския елит. И до днес победите на тима се броят на пръстите на едната ръка, но както е тръгнал в последно време, се доближава до желаното. Уест Бром със сигурност не е за отписване като и срещу Евертън ще обори критиците си. Футболистите на „дроздовете“ са готови на всичко за записването на нов триумф и доближаване до 17-то място.


Последвайте ни

Партньори