ВИП прогнози 03.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Милан – Удинезе с ПРОГНОЗА 1 (DNB) @ 1.35, 1:1 (няма залог)

Миланистите гледат към титлата, макар техният голям опонент Интер да има много повече точки, и стоят прекрасно през тази година. От страшно дълго време насам този тим нямаше подобна възможност даже за поглед към титлата, като даже неведнъж остана и във втората половина на таблицата. Изведнъж отборът се беше пропукал дотолкова, че да се превърне в един от онези, завършващи около 10-то място в таблицата. Този Милан е много по-добър от онзи от предишните няколко години, като срещу опонента от Удине ще разгърне играта си и ще вземе триумфа.

 

Аталанта – Кротоне с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ) @ 1.51, 5:1

Този тим на Аталанта, който на няколко пъти през годината имаше сериозни затруднения в това да се справя с по-слаби опоненти и да печели точно такива сблъсъци, в все по-близо до желаното. За пореден път Аталанта разгръща най-добрия си футбол, макар през изминалата седмица да отстъпи на Реал с 1:0 след като остана с футболист по-малко на терена в самото начало. Италианският тим се озова в позиция, в която беше задължен да се отбранява, а това не е неговата най-силна част от играта. Срещу Кротоне тимът ще разгърне водещия си футбол в предни позиции и ще вкара няколко гола, за да спечели с голяма разлика и да се озове все по-близо до желаното класиране.

 

Барселона – Севиля с ПРОГНОЗА 1 @ 1.51, 3:0

Барселона има все повече поредни мачове, които не са от едно и също равнище. На няколко пъти само през последната година отборът разгръщаше и най-доброто, и най-слабото от себе си. Срещу Севиля, конкретно в този си мач, той излиза за своето оцеляване в Копа дел Рей през този сезон. Провалът с 2:0 в първия мач наклони страшно много възможността за класиране за финала в посоката на андалусци. Въпреки това отбор като Барса, който само преди няколко дни се разправи със същия опонент, ще е близо до грандиозния обрат. Барса с Меси, Гризман и Дембеле в редиците си, ще е на водещият тим в реванша, като още от самото начало ще разгърне преимуществото си и ще победи.

 

Бърнли – Лестър с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.75, 1:1

Бърнли е в долната половина на таблицата като въпреки това има някакво превъзходство пред опонентите от зоната на здрача. Единствено някакъв грандиозен ход от поредни провали има как да въвлече отбора на Дайш в спора за оцеляване, като той има преимущество от 5 точки пред зоната на здрача. Провалите за него през последния месец зачестиха, така че и този мач срещу третия в подреждането ще е много сериозен. Лестър е със страшно много травми в редиците си и точно те ще изравнят мача с Бърнли. Този сблъсък ще е потресаващ и футболът в него няма да е на ниво.

 

Шефилд Ю – Астън Вила с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.35, 1:0

Сблъсък, който ще разгърне много от играта в нападение. Шефилд Ю се разкрепостява много повече през последните седмици, макар да не демонстрира особена резултатност. На няколко пъти те погледнаха към това да вкарват голове по различен начин. Съвсем наскоро се върнаха към използването на типичен център нападател в предни позиции като това беше Макбърни. Той не стигна до вкарване на гол, въпреки че в много други отношения беше на едно добро равнище. Астън Вила е сред най-офанзивните тимове в лигата и в този случай няма да промени това като отново ще има желание за тотално надиграване и вкарването на много голове.


Последвайте ни

Партньори