Виктор Валдес не иска да се мести от Манчестър Юнайтед

Според агента му, въпреки интересът от страна на отбори от Турция, вратарят иска да остане на Олд Трафорд.

Пазителят влезе в редиците на Червените дяволи през януари 2015, като договорът му е за период от година и половина.

Появиха се слухове, че е възможно преместването му в Анталяспор, чиито президент дори заяви, че испанецът иска да напусне Манчестър.

Агентът на Валдес, Хинес Карвахал, опроверга тези предположения, като заяви, че бившият вратар на Барселона няма намерение да се мести, но призна, че хора от турски отбори вече са се свързвали с него:

vvaldes_wants_manu_stay_2„Бях потърсен от няколко човека от Турция във връзка с преговори за Виктор, но никога не съм разговарял с президента на Анталяспор и не го познавам. Такъв диалог няма и да се случи, тъй като моят клиент не се интересува от трансфер към Анталия.

Желанието на Виктор е да остане в Манчестър Юнайтед, а и има още една година по договор. В момента няма причина да напуска клуба,“ заяви Карвахал пред медиите.

Дебютът на Валдес за Луис ван Гаал бе през май, когато замести Давид де Хеа поради травма.

Напълно е възможно Валдес да се надява да получи тениската с №1, ако трансферът на Давид де Хеа към Реал Мадрид, за който се говори от месеци, наистина се състои. Според Карвахал обаче, дори и това да не стане, Валдес все пак ще се съревновава със сънародника си за основната позиция пред вратата на Юнайтед.


Последвайте ни

Партньори