Приятелски срещи, национални отбори, зона Европа, 26.март.2016

Русия – Литва с ПРОГНОЗА 1, (коеф. 1,18), резултат:  3:0

По времето на Капело Русия имаше доста тежки моменти като беше поставено на карта класирането им на ЕВРО 2016. Федерацията взе ключово решение да замени Капело със Слуцки в изключително значим момент и точно това решение на практика класира „Сборная“ на предстоящото първенство. Ще е истинско чудо ако агресивният стил на Слуцки не смаже дефанзивно настроените литовци. Целта на гостите ще е да запазят нулевото равенство възможно най-дълго, но шансът да го сторят изглежда минимален.

Австрия – Албания с ПРОГНОЗА 1, (коеф. 1,50), резултат:  2:1

Австрийците гонят задължителна домакинска победа срещу устремения към ЕВРО 2016 тим на Албания. Предимството да играят пред собствена публика и наличието на прекрасни индивидуалности ще изиграят основна роля за крайния изход от спора. Победата ще върне Австрия на победния път и ще вдъхне сериозни надежди на цялата нация за силно представяне във Франция. Албания се класира за ЕВРО 2016 като на магия, но едва ли ще има щастието да продължи да записва толкова добри резултати. До момента Австрия е имала 5 спора с албанците като и в 5-те извлича максимума. Така ще е и сега.

Полша – Финландия с ПРОГНОЗА ПОД 2.5, (коеф. 1,73), резултат:  5:0

„Дружина Полска“ се намира в много силен период от развитието си и сякаш продължава да подобрява представянето си. Поради тази причина логично местният тим е считан за сериозен фаворит. Задачата на финландите да се противопоставят в подобен сблъсък е повече от тежка, но едва ли те просто ще се разходят до Вроцлав, за да се предадат. Северняците ще се постараят да затруднят максимално съперника си и ако се раздадат, и покажат желание за победа, то резултатът ще остане без особено значение. Местните фенове ще останат доволни, а с добрата си игра в защитен план техните хора могат да озорят именития опонент.

Германия – Англия с ПРОГНОЗА 1, (коеф. 1,60)

Немската машина продължава със сериозните контроли. Този път на мушката на домакините са островитяните, които ще са без няколко от най-добрите си играчи. Въпреки това и в редиците на Йоаким Льов има отсъстващи, но при положение, че той може да разчита на изобилие от класа, едва ли това въобще ще се забележи и ще е на дневен ред. Швайнщайгер е аут за домакините, докато за гостите извън сметките са Стърлинг и Харт. Всички знаем каква огромна мощ има в немските редици и точно тя ще се излее върху прогресиращите в последно време англичани.

ПРОГНОЗИ РЕЗУЛТАТ
26.03.2016 Русия Литва 1  3:0  
26.03.2016 Австрия Албания 1  2:1
26.03.2016 Полша Финландия под 2,5 гола  5:0
26.03.2016 Германия Англия 1Последвайте ни

Партньори