Приятелски срещи, национални отбори, 01.юни.2016

Испания – Южна Корея с ПРОГНОЗА ПОД 3.5 ГОЛА

Съвсем малко преди старта на европейското испанците ще мерят сили с интересен опонент от друг континент. Южна Корея успя да изиграе много силни последни квалификации и си подсигури квота за следващото световно първенство. Серията от 9 поредни победи вдъхва още по-големи надежди на тима. Също така 16 поредни сблъсъка без записана загуба за южнокорейците, така че те имат надежди за нещо срещу звездна Испания. Ла Фурия е накърнена и това ще излезе наяве в този сблъсък. Тук няма да има характерната за испанците голеада.

Русия – Чехия с ПРОГНОЗА ГОЛ/ГОЛ

Русия направи голяма крачка към краткосрочното си развитие след като си гарантира участие на европейското. Подобно нещо беше поставено под много голяма въпросителна, но след безупречното представяне в заключителната фаза руснаците разбиха всякаква конкуренция. Във Франция ще е и чешкият тим, който се оказа един от най-впечатляващите в последните квалификации. Завършването пред Исландия, Турция и Холандия обнадеждава още повече чехите, че са способни най-накрая да приключат с неуспехите. Офанзивният им стил е предпоставка за получаване на страхотна битка с качествения съперник, който ще имат в този случай.

Норвегия – Исландия с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 ГОЛА

Съседската битка между Норвегия и Исландия се възражда след няколкогодишна пауза. За последно тези нации спориха на зеления килим точно преди 3 години когато бяха част от една квалификационна група за място на световното първенство. Тогава Исландия надигра съперника и му показа, че вече въобще не е безобидният тим, който беше преди няколко години. Класирането на исландците на европейското безсъмнено говори за техния прогрес, докато в същото време съседна Норвегия отново пропуска участие на подобен голям турнир. Тези две нации няма да имат никакво намерения да претърпят загуба в този вечен спор, така че няма да са настроени за поемане на рискове.

Белгия – Финландия с ПРОГНОЗА НАД 2.5 ГОЛА

Белгийската селекция приковава интерес най-вече около година насам. Струпването на толкова много индивидуален блясък в нея дава огромни надежди на местните фенове, че в най-кратък срок техните любимци ще очароват и най-накрая ще сложат край на хегемонията на големите футболни сили. От известно време насам не се намира национален тим, способен да се промъкне редом до традиционните колоси на национално ниво. Титлата на Гърция е последната такава сензация на национално ниво, а със сигурност Белгия ще се постарае да влезе в обувките на елините и да изненада на това европейско. Финландия не представлява никаква заплаха и ще бъде отнесена с лек размах.

Полша – Холандия с ПРОГНОЗА ГОЛ/ГОЛ

Левандовски и неговите съотборници бяха впечатляващи в квалификациите и напълно заслужиха мястото си на финалите на европейското. Създадоха се доста теми за обсъждане преди началото на този голям турнир като повечето от тях са свързани с представянето на големите футболни сили. Полша не е сред тях и остана на заден план, но като нищо може да се превърне в костелив орех за доста опоненти. Холандия е големият отсъстващ на европейското и вече може да прави въвеждане на следващото поколение. Те имат млад тим, който със сигурност ще има огромно бъдеще. Лалетата са длъжни да потърсят завръщане към най-доброто си състояние и да наложат отново характерния си офанзивен стил на игра.

 


Последвайте ни

Партньори