Приятелски международни срещи 08.06.2021 21:00 и 22:10

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Унгария – Ирландия с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.61, 0:0

Унгарците са в най-добрия си период от години. Дори когато съумяха да се поздравят с класиране на финалите на Европейско първенство през последното десетилетие, те нямаха такава поредица от мачове без поражение, каквато имат сега. Ирландия е в същата серия, но от свои двубои без триумф. Най-накрая тимът го стори, макар и срещу Андора. Той ще е по-офанзивен и в този си мач и така ще паднат два гола.

 

Франция – България с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.70, 3:0

Французите са много силно фаворизирани за спечелването на този мач и това е напълно нормално. Разполагайки с толкова качества в редиците си, със сигурност те са и сред водещите претенденти за титлата на предстоящото Европейско. Този мач с „трикольорите“ ще им позволи да изиграят едни 90 минути, в които да имат сериозно преимущество. Това, което родните футболисти ще сторят, е да не допускат опонента в своето наказателно поле и ще го оставят с малко голове в актива си.


Последвайте ни

Партньори