Мач на деня – 29.май.2017

НАЧАЛО: 21:30 ч, ПРОГНОЗА – НАД 2,5 ГОЛА

КОЕФ. 2,10

Айнтрахт Брауншвайг – Волфсбург, резултат:  0:1.

Плейофен мач реванш за място в Бундеслига 1. Първият двубой завърши с победа на Волфсбург с 1:0, което запази шансовете на двата отбора. Имайки предвид този факт, отборът на Брауншвайг се нуждае от попадение. Екипът ни очаква труден за предвиждане на прав знак двубой, в който попадения в двете врати няма да липсват.

Айнтрахт Брауншвайг – домакините завършиха много силно кампанията си в Бундеслига 2 и логично се добраха до третото място, даващо право на участие в плейофите. Сега отборът е притиснат до стената и ще трябва да търси гол в противниковата врата, а това неминуемо ще доведе до пропуски в отбраната.

Волфсбург – гостите се представиха колебливо през изминалия сезон и логично ще трябва да се борят за мястото си в елита. Отборът на Волфсбург несъмнено разполага с потенциал в нападение и според екипа ни попадение във вратата на съперника няма да липсва. Обърнете внимание на факта, че отбраната на гостите е допуснала 52 гола в 34 кръга през изминалата кампания.

Прогноза – над 2,5 гола, (коеф. 2,10) – тези съперници са изиграли 4 мача помежду си през последните 10 години. В тях Брауншвайг са постигнали 2 победи, 1 равенство и 1 успех за Волфсбург. На теория гостите са фаворити, а екипът ни очаква да паднат попадения в двете врати, базирайки се на добрата игра в нападение, която демонстрират двата тима и колебливото представяне на „вълците“ в защита. Прогноза – над 2,5 гола.


Последвайте ни

Партньори