Мач на деня – 25.юли.2016

НАЧАЛО: 19:00 ч, ПРОГНОЗА – 1Х

КОЕФ. 2,00

Гурник Лечна – Лехия Гданск, резултат:  1:2.

Това е последният мач 2 кръг на полската Екстракласе. Съперниците заемат последните 2 места във временното класиране, след като загубиха на старта и сега се очаква да бъдат пределно мотивирани за победа. Букмейкърите дават предимство за успех на гостите, имайки предвид, че те са по-класният отбор. Екипът ни е на мнение, че собствен терен домакините притежават необходимия потенциал, за да измъкнат минимум точка от този сблъсък.

Гурник Лечна – няма съмнение, че домакините са смятани за аутсайдер от повечето анализатори в конкретния двубой, но с играта си в първия кръг загатнаха за потенциал. Основната цел на тима е оцеляването, а за да бъде постигната тя, футболистите на Гурник Лечна трябва да печелят точки на собствен терен.

Лехия Гданск – гостите са сочени за претенденти за място в топ 3, но в първия кръг загубиха от тима на Висла Плоцк. Факт е, че съставът на Лехия Гданск разполага с едни от най-добрите играчи в Екстракласе, но според екипа ни в предстоящата визита ще изпитат сериозни проблени и няма да спечелят.

Прогноза – 1Х, (коеф. 2,00) – статистиката от последните 20 години показва, че тези съперници са изиграли само 6 мача помежду си. Резултатите от тях показват 2 победи за Гурник Лечна, 2 равенства и 2 успеха за Лехия Гданск. Към момента гостите разполагат с по-качествен състав, но според нас мотивацията в редиците на домакините ще бъде пределна и вероятността да измъкнат минимум точка от предстоящия двубой е голяма. Прогноза – 1Х.Последвайте ни

Партньори