Мач на деня – 24.октомври.2016

НАЧАЛО: 21:30 ч, ПРОГНОЗА – 1

КОЕФ. 2,05

Амиен – Ред Стар Париж, резултат:  0:0.

Това е последният мач от 12 кръг на френската Лига 2. Домакините ще се изкачат на върха при победа, а гостите се борят за оцеляването си. Двубоят ще се играе на „Стад де ла Ликорн“ и според нас футболистите от Париж ги очаква много трудна визита.

Амиен – домакините спечелиха на чужд терен с 4:2 при визита в миналия кръг и отново се върнаха към победния път. При успех в предстоящия двубой съставът на Амиен ще се изкачи на лидерската позиция и според нас футболистите ще бъдат пределно мотивирани и очакваме да вземат трите точки.

Ред Стар Париж – гостите са тим, който се подвизава в долната половина на таблицата към момента. Футболистите на Ред Стар Париж са способни да поднасят изненади, но според нас това да се случи в предстоящата визита ще бъде много, много трудно.

Прогноза – 1, (коеф. 2,05) – през последните 15 години тези съперници са изиграли на този стадион 3 мача помежду си, като всички те са спечелени от Амиен. Към момента тимът на Ред Стар Париж е в ролята на аутсайдер и според екипа ни трудно може да измъкне дори точка. Прогноза – 1.Последвайте ни

Партньори