Мач на деня – 16.януари.2015

начало: 21:45 ч, ПРОГНОЗА – 1

КОЕФ. 1,75

Престън – Лейтън Ориент, резултат:  2:2.

С тази среща се открива 25 кръг на английската Лига 1. Домакините имат за цел промоцията към Чемпиъншип, а основната задача на гостите е да запазят мястото си в Лига 1. Ако искат да завършат на едно от първите две места в края на кампанията, то в подобни срещи на „Дийпдейл“ футболистите на Престън са задължени да побеждават.

Престън – домакините загубиха последния си шампионатен двубой от Шефилд Юнайтед и вече изостават с 6 точки от първите два тима в таблицата. По традиция Престън се представя много силно на „Дийпдейл“ и предстоящата среща едва ли ще бъде изключение. Очакваме домакините да наложат натиск от самото начало на мача и да търсят попадение в мрежата на съперника през първото полувреме, за да внесат необходимото спокойстве в състава.

Лейтън Ориент – гостите се представят слабо от началото на сезона и логично са замесени в битката за оцеляване. Съставът записа две безценни победи в последните 3 кръга и то срещу преки съперници за спасение – Йоувил и Кроули Таун. Футболистите на Лейтън са опасни на контраатака, но в предстоящата среща едва ли ще имат много шансове за изява, имайки предвид амбициозния тим на домакините.

Прогноза – 1, (коеф. 1,75) – тези съперници са изиграли 7 мача помежду си през последните 10 години. От тези срещи се вижда лекото предимство на Лейтън Ориент от 3 победи, 2 равенства и 2 успеха за Престън. Факт е, че моментните възможности на домакините са значително по-големи, амбициите им също, а многото пропуски в отбраната на гостите просто ги обричат на тежки 90 минути в предстоящата среща. Прогноза – 1.Последвайте ни

Партньори