Мач на деня – 13.юли.2015

НАЧАЛО: 22:15 ч, ПРОГНОЗА – 1

КОЕФ. 2,15

Лейкир Рейкявик – Кефлавик, резултат:  1:1.

Срещата е от 11 кръг на исландската Висша Лига. Двата отбора се намират в долната половина на таблицата и се представят слабо от началото на сезона. Двубоят ще се играе на стадион „Лейкнисвьолур“, а екипът ни е на мнение, че домакините ще бъдат по-активния тим и ще преследват задължителни три точки.

Лейкир Рейкявик – след 10 шампионатни мача домакините са с актив от 9 точки, събран след 2 победи, 3 равенства и 5 поражения. Мотивацията на футболистите ще бъде много голяма с оглед на факт, че на „Лейкнисвьолур“ ще гостува последният във временното класиране – Кефлавик. Отборът на Лейкир ще преследва задължителен успех, за да се отдалечи максимално от опасната зона.

Кефлавик – гостите се представят катастрофално от началото на кампанията и с основание заемат последното място в таблицата след 1 победа, 1 равенство и 8 поражения. Кефлавик е състава с най-слабата защита и най-слабото нападение във Висшата Лига. Екипът ни е на мнение, че шансовете на отбора при тази визита, дори за точка, са минимални.

Прогноза – 1, (коеф. 2,15) – статистиката от последните години между тези съперници показва, че са изиграли 2 мача помежду си, като и двата са спечелени от гостите. Моментната форма на двата отбора е слаба и несъмнено се нуждаят от точки. Според екипа ни домакините са по-стойностния тим и очакваме да спечелят двубоя. Прогноза – 1.Последвайте ни

Партньори