Мач на деня – 09.ноември.2015

НАЧАЛО: 21:15 ч, ПРОГНОЗА – OVER 2,5

КОЕФ. 2,05

Санкт Паули – Фортуна Дюселдорф, резултат:  4:0.

Това е последен мач от 14 кръг на Бундеслига II. Преди него домакините заемаха 3 място във временното класиране, а гостите 16 позиция. Санкт Паули са един от тимове с най-верните и емоционални фенове в Германия, които без съмнение и сега ще бъдат над 15000 на стадион „Милернтор“, подкрепяйки безусловно своите любимци.

Санкт Паули – в последните 8 кръга домакините са загубили само веднъж. Благодарение на добрите резултати, отборът е с реални шансове за промоция, каквато е и основната цел през кампанията. Нападателите са реализирали 15 гола от началото на сезона – 8 на собствен терен и 7 на чужд. Домакините са изиграли 6 двубоя на „Милернтор“ до момента, постигайки 4 победи, 1 равенство и 1 загуба. Това показва стабилност в изявите на собствен терен.

Фортуна Дюселдорф – гостите са записали 3 победи от началото на сезона, но и трите са на собствен терен. При визитите си футболистите на Фортуна Дюселдорф имат 4 загуби и 3 равенства. Основният проблем пред тима е представянето в защита, което според нас ще окаже влияние върху крайния резултат и в предстоящия мач. Все пак трябва да отчетем и факта, че гостите са реализирали 11 гола в първенството, а за състав, борещ се да не изпадне, това не е малко.

Прогноза – над 2,5 гола, (коеф. 2,05) – статистиката показва, че през последните 10 години тези съперници са изиграли 8 мача помежду си, а резултатите от тях са 3 победи за домакините, 2 равенства и 3 успеха за гостите. Моментната форма на Санкт Паули е по-добра, тимът се намира в горната половина на таблицата с реални шансове за промоция и според нас вероятността да спечели предстоящия двубой е голяма. Обърнете внимание на факта, че двата отбора се справят добре в офанзивен план и това ни дава основание да очакваме попадения в двете врати, въпреки че на теория домакините са фаворити. Прогноза – над 2,5 гола.Последвайте ни

Партньори