Мач на деня – 06.септември.2015

НАЧАЛО: 21:45 ч, ПРОГНОЗА – НАД 10 ЪГЛОВИ УДАРА

КОЕФ. 1,83

Италия – България, резултат:  губи.

Срещата е от квалификациите за Евро 2016. Домакините на практика се класираха за първенството и са лидери в групата към момента, докато гостите заемат 4 място в таблицата и се представят много слабо. Екипът ни е на мнение, че италианците ще бъдат отбора, който ще контролира събитията на терена, очакваме да наложат тотален натиск пред вратата на българите и това да доведе до по-голям брой ъглови удари в двубоя.

Италия – домакините записаха 4 победи и 3 равенства след изиграването на 7 кръга, заемат първото място в групата и очакват спокойно края на квалификационната кампания. Екипът ни е на мнение, че съставът на Антонио Конте ще контролира събитията на терена и ще създаде поредица от положения пред вратата на съперника, а това според на повишава вероятността от повече корнери в мача.

България – гостите се представят катастрофално през настоящата кампания и на практика доиграват квалификациите. Съставът на Ивайло Петев трудно стига до чисти голови възможности и според нас ще разчита предимно на статични положения пред вратата на съперника, включително и ъглови удари.

Прогноза – над 10 ъглови удара, (коеф. 1,83) – през последните 15 години тези съперници са изиграли 6 мача помежду си, а резултатите от тях са – 3 победи за Италия и 3 равенства. Според букмейкърите домакините са абсолютен фаворит за трите точки в двубоя, но въпреки това екипът ни Ви препоръчва да избягвате залог на прав знак. Прогноза – над 10 ъглови удара.Последвайте ни

Партньори