Мач на деня – 04.април.2015

НАЧАЛО: 20:00 ч, ПРОГНОЗА – 1

КОЕФ. 2,15

Белененсес – Морейрензе, резултат:  2:0.

Срещата е от 27 кръг на португалската Примейра Лига. Съперниците на теория доиграват сезона, а реалната цел, която могат да постигнат е 6 място в таблицата. Двубоят ще се играе на „Ещадио до Рестело“ и домакините са в ролята на фаворити. Гостите не са за подценяване, но екипът ни е на мнение, че много труден мач очаква тима на Морейрензе.

Белененсес – домакините нямат победа в последните 4 мача на собствен терен – 2 равенства и 2 поражения, но на чужд терен при визитите си се представят много добре – 2 успеха, 1 равенство и 1 загуба от последните 4 гостувания. Екипът ни е на мнение, че футболистите на Белененсес и треньорският щаб са пределно мотивирани да зарадват феновете на „Ещадио до Рестело“ с хубава игра и победа, която да прекъсне негативната серия у дома.

Морейрензе – гостите спечелиха последните си 2 визити и благодарение на тези позитивни резултати се отдалечиха от зоната на изпадащите и на практика доиграват сезона. Екипът ни е на мнение, че футболистите на Морейрензе не разполагат с необходимия потенциал да продължат с успехите на чужд терен и шансовете им в предстоящата среща дори за точка са минимални.

Прогноза – 1, (коеф. 2,15) – от 2003 година насам тези съперници са изиграли 4 мача на „Ещадио до Рестело“, а резултатите от тях показват предимството на домакините – 2 победи за Белененсес и 2 равенства. Екипът ни очаква гостите да излезнат с мисълта да не загубят двубоя, а мотивацията в състава на домакините ще бъде голяма с оглед на факта, че феновете им очакват победа на собствен терен повече от 2 месеца. Прогноза – 1.Последвайте ни

Партньори